Diumenge, 20 De Maig De 2018
c/. Tàrrega, 12, 
Vilagrassa - 25330
Telèfon: 973 311 162 Fax: 973 311 236

15/06
2015

Dades de la Corporació i adscripció política de l'Alcalde i Regidors


Dades Generals

 

Composició Consistori

 

Nom i càrrec                 Atenció al públic                                             Partit

Adreces electròniques de contacte:

alcaldia@vilagrassa.cat

ajuntament@vilagrassa.cat


Currículums dels representants del govern:

1. Jordi Serés i Aguilar

Nascut a Tàrrega. 55 anys. Pare de dos fills. Llicenciat en Art Dramàtic, Màster en Gestió Cultural per les Universitats de Barcelona i Lleida. Estudis de postgrau en Gestió i Administració local a la Universitat de Barcelona. Funcionari de la Diputació de Lleida, treballa al Servei de Publicacions de lInstitut dEstudis Ilerdencs. És alcalde de Vilagrassa des de lany 2003.

2. Óscar Abascal Abascal

Nascut a San Roque de Riomiera (Cantàbria) el 1978. Arriba a Catalunya el 1984 i des del 1998 viu a Vilagrassa. Estudià BUP i COU a linstitut Manuel de Pedrolo i Enginyeria Tècnica en Informàtica a la Universitat de Lleida. Treballa com a programador en una empresa dedicada al desenvolupament daplicacions informàtiques per a universitats.

3. Jordi Petit Segura

Nascut a Vilagrassa el 1967. Casat sense fills. Llicenciat en Dret i Postgraduat en estudis Fiscals i Financers. Havent treballat molts anys en una multinacional de la informàtica, actualment és autònom comptable i fiscalista a Barcelona, i petit empresari agrícola a Vilagrassa.

4. Isabel Pérez López

Nascuda a Zurgena (Almeria). 39 anys. Casada i mare dun fill. Viu a Vilagrassa des del 2005. Mestra de primària. Tècnic en comptabilitat i gestió de PIMES.

5. Jordi Capdevila Mata

Nascut a Vilagrassa. 41 anys. Pare dun fill. Empresari agrícola.

6. Abelard Monjo Solé

Nascut a Vilagrassa. 41 anys. Casat i pare de dos filles. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida. Empresari del sector del transport.

 

Representants que no formen part del govern:

7. Maria Josep Bosch i Mercader

Nascuda a Ivars dUrgell. 45 anys. Casada i mare duna filla. Treballadora autònoma.

8. Carles Pont Figueres

Nascut a Vilagrassa. 50 anys. Casat i pare de dos filles. President de lAssociació cultural El Portalet. Treballador en una empresa agroalimentària. Compagina la seva feina amb la pagesia.

9. Sergi Cabrera Duran

Nascut a Vilagrassa. 26 anys. Solter. Ha cursat estudis dImatge i so a Lleida i fotografia de moda i publicitària a Barcelona.

10. Angelina Ansaldi Carrera

Nascuda a Tàrrega. 47 anys. Casada i mare de dos fills. Viu a Vilagrassa des del 1993. Diplomada en Infermeria a lescola de Sant Pau de Barcelona. Treballa a lHospital dIgualada dins lÀrea quirúrgica.


Informació addicional :


Mapa Web